Open sollicitatie

Wij komen graag met je in contact als je een aanwinst denkt te zijn voor ons team. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent, we spreken graag de mogelijkheden met je door.  

Waar ga je werken?  

Bij het gezelligste Financieel Adviesbureau van Midden-Nederland. Onder normale omstandigheden lunchen we elke dag met z’n allen, maken we een heerlijke wandeling tussen de middag en houden we ervan om successen te vieren, het liefst met iets lekkers.  

Wij stellen de klant centraal. Onze relaties kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket aan financiële diensten: verzekeringen, hypotheken, sparen en lenen. We adviseren zowel de zakelijke als de particuliere klant.  

Geïnteresseerd?  

Ben jij heel enthousiast geworden van onze vacature en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Klik op solliciteer en laat je gegevens achter of neem contact op met Cees Kuijvenhoven via cees@financieeladviesbureau.nl of 033-2465551.  

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.